kabát zara   |    košile & kalhoty 2nd hand   |   boty humanic   |   kabelka sinsay



je libo moudro pro všední den? růžová není hřích! kdepak. jen máloco je totiž mému srdci bližší než odstín křídel plameňáků, dětské prdýlky, kvetoucí sakury, chrochtajících prasátek a cukrové vaty. navíc sledovat svět skrze růžové brýle má přinejmenším terapeutické účinky.


pées - dnes je světový den vody. važte si proto každičké kapičky a žádné plýtvání !

Komentáře

  1. boze moj, vacsia nuda nez tvoj blog snad asi ani nie je, za posledny rok nepresiel ziadnym vyvojom, tie iste handry, tie iste pozy a debilne hrane usmevy, pred tou istou plechenou stenou. stale si obliekas to iste a nema to ziaden napad vobec. tie iste vlasy, vsetko to iste dokola. proste nuda. mam pocit ze ten isty prispevok sme videli 150x. naco blogujes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - inu, dost mozna proto, ze muj blog neni primarne o hadrech, ktere na sebe rano navliknu, nebot jsem si vedoma toho, ze ma tendence volit stridme a nadcasove kusy nikoho na zadek neposadi. mimo to, kreativitu se snazim ventilovat skrze foceni, ne obmenovanim vlasu a satniku co mesic ,)
      nicmene dekuju za komentar a cas, ktery jsi byla ochotna tomuto blogu dosud venovat. at se dari!

      Vymazat
    2. Tahni na slovensko, kundo

      Vymazat
  2. Kabát je vážně nádherný. Skvělý outfit. V poslední době mám strašně ráda světle růžovou, bílou a třeba klidně i s šedou. Jee :)

    OdpovědětVymazat
  3. krasne ♥ moc ti slusi tato jemna ruzova

    OdpovědětVymazat
  4. Ten ružový kabátik je veľmi osviežujúci. Páčia sa mi tie košeľové šaty. Úprimne ma desí hrubosť a negativita komentárov na českých a slovenských blogoch. Nenechaj sa tým odradiť a pokračuj v tom čo Ťa baví. o)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vyzeras uplne ako nejaka vila! Krasne!


    Pozyvam na giveaway o balicek Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  6. krásný, růžová ti tak sluší!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky