šaty Bimba y Lola - vinted    |   kabelka H&M    |   boty Baťa



léto je u konce. šmytec. finito. odzvoněno lelkování v trávě, spáleným ramenům a melounům k večeři. ale dřív, než schovám do šuplíku vzpomínky na všechna ta prosluněná prázdninová dobrodružství a přivítám první chladné podzimní večery horkou dýňovou polívkou, slíbila jsem si (dokud mi ještě koluje v žilách prázdninový optimismus) nebýt tak zakuklená ve svých vlastních pravidlech - často nesmyslných a zcela zbytečných. všechny ty pomyslné limity, bariéry, hranice. k čertu s nimi!  ano, sic nejistě, zlehýnka a velmi, velmi opatrně, i to se však počítá, vážení. a výsledek mého úsilí? já a ponožky! ponožky? panenko skákavá! vždyť činí má už tak  nereprezentativní lýtka ještě robustnějšími! a rozparky? kdepak. kdepak. absolutní tabu. nejsem přeci žádná hýřivá koketa! ..zněla by s největší pravděpodobností ještě před pár týdny má reakce. a ejhle! to, čemu bych se dříve vyhla obloukem, prosakuje do mého šatníku a života zcela nenásilně. stačí jen odhodit zbytečný ostych.


pées - jeden by řekl, že po 14ti hodinové jízdě upoceným autobusem, 3 hodinách spánku, bujaré narozeninové párty a nesčetně skleničkách vína budu vypadat výrazně hůř. inu, holandský vzduch dělá divy! ale o tom zase příště.



Komentáře

  1. oooh tie saty su uplne dokonale! <3

    OdpovědětVymazat
  2. - kuju! na votoci zkratka najdes vsechny krasy sveta ,)

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslím, že ponožky a rozparky jsou super, halvně dohromady...evokuje mi to amišskou kurtyzánu, a to chceš! :D
    A téda, na fotkách fakt vypadáš neskutečně svěže, jak z reklamy, takže...chci do Holandska?!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou hodně dobré v kombinaci s barvou těch vlasů. Na Vinted chodím taky ráda. Za pár korun se tam dá pořídit mnoho hezkého oblečení. Když to člověk dovede vkusně nakombinovat, tak je to pak bomba. Super blog na inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  5. Po takto náročnom programe teda vyzeráš fantasticky sviežo. o) Táto modrá farba ti veľmi svedči. Keď budeš mať voľnú chvíľku, zastav sa u mna na My Red Carpet fashion link up. Rada ťa tam uvidím.

    Anna xoxo
    www.glamadventure.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky